A Day of Praise menu

kuTleSs (US)

Med Kutless (USA) er der danmarkspremiere på menukortet. For første gang nogensinde er det lykkedes at få det prisbelønnede kristne band på dansk jord, og med lige præcis et band som Kutless (USA) som dette års hovednavn, er der lagt op til en barometer springende finale på årets A Day of Praise.

Kutless, der har et imponerende CV med bl.a. flere musikpriser, første placering på Billboard og medvirken i tv-serien Scrubs, er kendt for deres energiske sceneshow og virkelig godt sammensat musik. Bandet bevæger sig stilsikkert mellem den blødere rock og de helt stille ballader, og altid med et direkte og helhjertet budskab i musikken.

Kutless har virkelig noget på hjerte, og det fremgår så man som publikum aldrig er i tvivl, men derimod bliver revet med og ledt ind i det budskab og den lovsang, som bandet formidler.

Se mere på deres youtube, facebook eller hjemmeside.

Udfordringen skrev om deres nye album Surrender:

“Kutless – bedre end nogensinde”

“Kutless har på Surrender formået at få opdateret deres lyd. Der er en anden friskhed og klarhed i lydbilledet. De lyder ganske enkelt bare bedre end nogensinde. Samtidig er de stadig lige klare i deres budskab, og hvad de ønsker at formidle.
Kutless har noget på hjerte. Det er skønt at høre, at selv om deres budskab på mange måder er det samme, som det altid har været, så har de lagt arbejde i at give budskabet ny form og melodi.
Så er du til god rockmusik med en snert af melodiøs pop, er Surrender et godt bud på et album til din næste playliste.”