A Day of Praise menu

Lovsangsseminar

Seminar for lovsangsledere 

 

Med Josh Gauton og Luke Hellebronth fra lovsangsbandet Worship Central og den engelske sanger og teolog Libby Redman, er der lagt op til et lovsangs seminar i topklasse. Vel og mærke et af den slags man som lovsangsleder bare ikke må gå glip af.

 

 

 

 

 

 

Luke Hellebronth er Global Director af Worship Central og  har sin hjemmebase i St. Luke’s Gas Street Church i Birmingham. Luke er en ret så ivrig sangskriver. Han har bl.a. skrevet ”Spirit Break Out”, ”Ready for You” og ”Stand Up”.

 

 

 

Josh Gauton er også et centralt medlem af Worship Central, hvor han leder lovsang og er Creative Director. Han har gennem en årrække været lovsangsleder i Holy Trinity Bromton i London, men er ligesom Luke Hellebronth i dag tilknyttet Gas Street Church i Birmingham. Josh udgav sit debutalbum ”As The Water Rise” i 2016.

 

 

 

 

Libby Redman er cand.theol og har også kandidatgrad i Community Music fra University of York. Libby er assisterende pastor i The Ark Church i York, og udover sit virke som professionel sanger, underviser hun i sang og musik, og turnerer med både sine egne udgivelser og som prisbelønnet gospelsangerinde.

 

 

Seminar i 3 moduler.

Seminaret, er opdelt i tre moduler, som alle indgår i seminaret.

 

Modul 1. Den autentiske leder (The Authentic Leader)

 

Modulet omhandler en række nøgleprincipper for kristent lederskab og går helt tæt på hvordan vi kan blive autentiske som ledere og finjustere vores liv til at stå i tjeneste for Gud. Mange føler sig bange for at træde frem som leder af frygt for at fejle og at det går galt. Men som en der går foran i tilbedelse er du leder. Og i takt med at vi bliver fortrolige med den tanke, er det vigtigt at overveje hvordan vi kan blive den slags leder der er autentisk og egnet til at tjene fællesskabet og det samfund som vi befinder os i. I det første modul, vil der blive gennemgået 6 centrale principper for lederskab, og set på, hvordan vi kan være autentiske ledere og afstemme vores liv for Gud.

 

Modul 2. Det effektive team (The Effective Team)

 

Modulet omhandler det som der kræves for at kunne arbejde sammen som team på den lange bane, sådan at lovsangsteamet kan være til velsignelse for vores fællesskab og samfund. Et af de helt vitale spørgsmål for lovsangsledere er, hvordan vi kan hjælpe med at opbygge et tilbedelsesforhold der påvirker vores kirke og vores samfund på længere sigt. I det andet modul, vil der blive set på, hvad der kræves for at arbejde sammen som vedholdende og vedvarende hold og på hvordan man udvikler et effektivt team.

 

Modul 3. Undervise teologi gennem sang (Teaching Theology Through Song)

 

Modulet er et seminar omhandlende en lang række helt fundamentale og aktuelle spørgsmål som f.eks.: Hvad der er betydningen af det teologiske indhold af vores sange? Hvordan udtrykker de sange vi synger vores synspunkter og hvordan påvirker de andre folks teologiske synspunkter? Hvilke bibelske budskaber bliver formidlet i vores lovsang? I det tredje modul undersøger vi vores roller og ansvar når det kommer til spændingsfeltet mellem skildring af bibelsk sandhed og det sanseliges følelsesmæssige værdi, samtidig med, at vi vil se på en række praktiske måder vi kan bruge til at opmuntre til en sund teologi gennem lovsang.

 

De to først moduler vil blive afholdt af Luke Hellebronth og Josh Gauton fra Worship Central, mens det tredje har Libby Redman som underviser. Undervisningen foregår på engelsk.

Der er begrænset antal pladser til seminaret og det anbefales at tilmelde sig hurtigt, så man kan være sikker på at kunne komme med. Man kan både tilmelde sig selv som lovsangsleder eller ens kirke og missionshus kan tilmelde sine lovsangsledere.

Lovsangsseminaret afholdes fra kl. 10 – 14 og er inkl. kaffe og let frokost og koster Kr. 995,- (Indtil 1. Juli hvor prisen stiger til Kr. 1.295,-)

Billetsalget lukker den 1. september

Billetter kan købes her.